uvařila 29. 7. 2016 16:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 7. 2016 16:35
mouka hladká, cukr krystal, vejce, žloutek, majonéza, mléko, olej, droždí čerstvé, kůra citronová, sůl, povidla švestková, cukr moučkový, skořice mletá, vejce, mouka polohrubá, máslo, cukr, máslo, rum
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit