uvařila 3. 6. 2010 08:06
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 6. 2010 08:06
jogurt smetanový, mouka polohrubá, cukr krystal, olej, vejce, kypřící prášek do pečiva, cukr skořice, mák mletý, cukr moučkový, skořice, máslo, mouka hrubá, cukr krystal, tuk hera
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes
Pečení na víkend: Litý hrníčkový kynutý koláč je vláčný a překvapivě snadný. Drobenka na něm bude navíc díky tomuto triku krásně vonět!
Rychlá šlehačková bábovka je nádherně vláčná, neuvěřitelně nadýchaná a jemná, přitom ji snadno zvládne i začátečník