uvařila 18. 11. 2017 20:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 11. 2017 20:03
vejce, voda, cukr krystal, mouka polohrubá, šlehačka, mascarpone, smetana zakysaná, ztužovač želatinový, cukr, jablko, voda, pudink vanilkový, šlehačka, ztužovač, kompot mandarinkový, zdobení čokoládové
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
Sladké devadesátky a slavné porevoluční dobroty: Také jste žvýkali Hubba Bubba a míchali si Tang?
Jablkový perník: Díky ovoci je dokonale vláčný a báječně šťavnatý, čokoládová poleva dodá punc svátečního dezertu