uvařila 17. 6. 2017 22:56
Připravené plátky zavineme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 6. 2017 22:56
Připravené plátky zavineme
maso hovězí, slanina anglická, sůl, pepř, maso hovězí mleté, salám trvanlivý, hrášek sterilovaný, paprika čerstvá žlutá, česnek, nať petrželová, libeček, žloutek, cibule, kečup sladký, ocet, bujón hovězí, olej, smetana, mouka hladká
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník