uvařil 28. 9. 2009 15:38
maminčin falešný hruščák
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 28. 9. 2009 15:38
maminčin falešný hruščák
mouka hladká, mouka polohrubá, mléko, droždí, olej, žloutek, sůl, cukr, cukr vanilkový, hruška, cukr, povidla švestková, badyán, skořice, koření hřebíček, šťáva citronová, rum, mouka polohrubá, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, máslo, rum
Turecký sultán Mehmed jedl jen dvakrát denně, ale miloval dušené jehněčí s medem podle tohoto receptu
Tipy a triky do kuchyně: Pořiďte si šikovné pomocníky a ochutnejte novinky
Drahá Praha? Na koupalištích dáte 90 Kč za jednu palačinku s cukrem, smažák vyjde na 169 Kč a točená zmrzka na 50 Kč