uvařila 19. 1. 2013 18:32
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 1. 2013 18:32
máslo, cukr moučkový, vejce, cukr vanilkový, marmeláda meruňková, sůl, mouka hladká, kompot broskvový, smetana zakysaná, cukr moučkový, smetana ke šlehání, marmeláda meruňková, želatina, šťáva z kompotu
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Holka u plotny radí: Jak na nadýchané a vláčné lívance bez kynutí? Je to hračka!