uvařila 29. 1. 2011 17:36
natřeme krém na bílkový korpus...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 1. 2011 17:36
natřeme krém na bílkový korpus...
bílek, mouka polohrubá, cukr krupice, mandle mleté, cukr vanilkový, sůl, mléko, máslo, pudink čokoládový, cukr moučkový, cukr vanilkový, čokoláda, mandle
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Crème brûlée: Tak trochu jiný pudink voní vanilkou a díky karamelové krustě nahoře chutná božsky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky