uvařila 30. 5. 2016 00:24
Mnamka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 5. 2016 00:24
Mnamka
chléb toustový, pomazánkové máslo, tvaroh měkký, sýr tavený, pesto, ajvar, majonéza, šunka, sýr, broskve, jahody, jablko, paprika, rajče, okurky sterilované, salát listový, krabí tyčinky, vejce, petrželka, máta, rozmarýn, sekaná, oříšky
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné
Jak snadno oloupat vejce natvrdo i jednou rukou: Stačí skořápku dobře naklepnout, důležitá je ale i teplota
Pomazánka maceška: Prvorepubliková delikatesa se dělá dodnes. Víte, z čeho?