uvařil 6. 12. 2011 19:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 6. 12. 2011 19:19
prsa krůtí, olej, cibule, pepř bílý mletý, feferonka, omáčka sojová, omáčka chilli, chilli paprika čerstvá, koření chilli, česnek, zázvor čerstvý, kečup sladký, křen, ocet jablečný, škrob kukuřičný
Smažená kuřecí stehna s kostí: Štavnaté a jemné masíčko v klasickém trojobalu skvěle chutná a na přípravu je snadné
Trhaný chléb Josefa Maršálka voní česnekem a špenátem: Vláčnost mu dodá správný poměr celozrnné mouky, říká cukrář
Nejlepší beránek je ten šlehačkový: Je neuvěřitelně jemný a nadýchaný, vydrží dlouho vláčný a chutná naprosto božsky