uvařila 11. 12. 2011 21:47
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 12. 2011 21:47
pstruh, mouka hladká, olej olivový, kopr, bazalka čerstvá, petrželka, citron, šťáva citronová, olej olivový, sůl, pepř čtyř barev, cuketa, lilek, paprika čerstvá červená, cibule, česnek, rajče cherry, olej olivový, koření oregáno, sůl
Otevírací doba obchodů na státní svátky 5. a 6. července přehledně: Kde bude víkendový provoz a kde si bez potíží nakoupíte?
Holka u plotny radí: Jak na křehké sýrové roládky s nivou a ořechem? Podle tohoto receptu od tety Lidky chutnají skvěle
Francouzské středověké hostiny: Na talířích z tvrdého chleba se podával pečený páv či zvěřina, zeleninou šlechta opovrhovala