uvařila 7. 10. 2018 16:14
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 10. 2018 16:14
řepa červená, čokoláda tmavá, vejce, rozinky v rumu, máslo, olej, prášek do pečiva, sůl, mouka špaldová celozrnná, mouka špaldová hrubá, kakao holandské, med, ořechy vlašské
Přidáno před 18 minutami
Přidáno před 59 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 28. 9. 2024 10:02
Výborná fazolová polévka: Vařené brambory ji dokonale zahustí, klobáska skvěle navoní a smetana báječně zjemní
Historie preclíků: Původně měly připomínat ruce sepjaté k modlitbě. Dnes se podávají k pivu!
Co si zabalit na cestu do Chorvatska: Tipy na jídla, která „přežijí“ i cestu v největším vedru