uvařila 21. 1. 2012 20:50
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 1. 2012 20:50
mouka hladká, droždí, voda, prášek do pečiva, vejce, sůl, vejce, omáčka sojová, strouhanka, sůl, pepř, koření grilovací, protlak rajčatový, smetana na vaření, mouka hladká, bujón, cukr, sůl, bobkový list, koření nové koření, pepř celý
Byliny v kuchyni: Majoránka není jen koření do bramboračky. Léčí neurózy i ekzém
Grilování s Martinem Svatkem: Špízy z ovoce nedoporučuji, zeleninu grilujte krátce, jinak nebude dobrá, říká šéfkuchař
Jak pěstovat bylinky za oknem? Semínka bazalky potřebují vlhčit rozprašovačem, u petrželky je lepší koupit sazeničku