uvařila 1. 2. 2010 13:44
před pečením jen jsem je podlila smetanou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 2. 2010 13:44
před pečením jen jsem je podlila smetanou
maso mleté, vejce, cibule, česnek, hořčice, koření kari, sůl, pepř, koření grilovací, kmín mletý, strouhanka, pórek, žampióny, cibule, paprika, sůl, pepř, koření kari, koření grilovací, olej
Nejlepší velikonoční jidáše: Jak na to, aby byly krásně nadýchané a vydržely dlouho čerstvé
Jak na dokonalý drůbeží kaldoun? Poctivý vývar z drůbků a orestovaná zelenina dodají polévce skvělou silnou chuť
Vyzkoušejte světově proslulé saláty: Jak připravit Caesar, Nicoise nebo Waldorf?