uvařila 20. 4. 2013 16:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 4. 2013 16:19
maso hovězí mleté, cibule, petrželka hladkolistá, máta, kmín drcený, skořice, pepř cayenský, sůl, fazolky zelené, cuketa, rajče, brambory, cibule, olej olivový, máslo, protlak rajčatový, koření nové koření mleté, skořice, sůl, pepř, vejce, petrželka hladkolistá
Dny chleba se po dvou letech vracejí do Pardubic. Odborníci vyberou nejlepší chléb z 80 soutěžních vzorků
Segedínský guláš podle maďarského originálu voní paprikou a nejlepší je s kopečkem kysané smetany
Čínské retro řízečky: Z málo masa vyčarujeme hodně řízků a ještě do nich můžeme využít zbytky