uvařila 20. 4. 2013 16:26
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 4. 2013 16:26
maso hovězí mleté, cibule, petrželka hladkolistá, máta, kmín drcený, skořice, pepř cayenský, sůl, fazolky zelené, cuketa, rajče, brambory, cibule, olej olivový, máslo, protlak rajčatový, koření nové koření mleté, skořice, sůl, pepř, vejce, petrželka hladkolistá
Biskupský beránek: Vláčný moučník voní ovocem a čokoládou a podle našeho receptu ho připraví i pekařští začátečníci bez zkušeností
Trdelníky z kynutého těsta: Zatímco na trhu za něj dáte kolem 80 Kč, stejně velký doma vyjde na 12 Kč, příprava není nijak složitá
Závin i bez těsta? Rychlé jablečné rolky z tortilly voní karamelem a skořicí a na stole jsou do půlhodinky