uvařila 25. 5. 2016 20:21
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 5. 2016 20:21
máta, mléko plnotučné, cukr moučkový, mouka hladká, kakao holandské, prášek do pečiva, soda jedlá, sůl, olej řepkový, vejce, voda, rybíz černý, voda, skořice, sirup datlový, želatina, máta, smetana ke šlehání, smeta-fix, tvaroh ve vaničce, cukr moučkový, potravinářské barvivo, máta čerstvá
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky