uvařila 25. 5. 2016 20:21
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 5. 2016 20:21
máta, mléko plnotučné, cukr moučkový, mouka hladká, kakao holandské, prášek do pečiva, soda jedlá, sůl, olej řepkový, vejce, voda, rybíz černý, voda, skořice, sirup datlový, želatina, máta, smetana ke šlehání, smeta-fix, tvaroh ve vaničce, cukr moučkový, potravinářské barvivo, máta čerstvá
Španělské ptáčky z vepřového masa: Aroma jim dodá pikantní hořčice, barvu tmavá jíška a na stole jsou do hodiny
Sladké nebe v hubě: Nejlepší kynuté koláčky, po kterých se jen zapráší!
Retro okénko: Cikánský krém se dělával jako levnější náhrada pařížské šlehačky. V dortech a moučnících skvěle funguje dodnes