uvařila 4. 5. 2013 17:19
Tvarohovo-smetanové řezy s broskvemi
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 5. 2013 17:19
Tvarohovo-smetanové řezy s broskvemi
vejce, voda, cukr moučkový, cukr vanilkový, mouka polohrubá, solamyl, kypřící prášek do pečiva, mandarinky, tvaroh polotučný, cukr moučkový, cukr vanilkový, citron, šťáva citronová, smetana ke šlehání, smetana zakysaná, ztužovač želatinový, šťáva kompotová
Mexické pikantní kuře: Pálivé fazole ho zahustí a ochutí, zázvor provoní a chilli papričky dodají ten správný říz
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Maďarské lečo: Tajemství skvělé chuti tkví ve správném postupu. Víte, jak na to?