uvařila 25. 9. 2012 20:05
Slaninu nakrájíme na širší nudličky,osmažíme do zlatova,část tuku slijeme do kastrolu a na zbytku orestujeme medailonky.Puštěnou tekutinu necháme odvařit.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 9. 2012 20:05
Slaninu nakrájíme na širší nudličky,osmažíme do zlatova,část tuku slijeme do kastrolu a na zbytku orestujeme medailonky.Puštěnou tekutinu necháme odvařit.
býčí žláza, slanina, slanina gazdovská, cibule, smetana sladká, vývar, sůl, pepř
Lovecký superúplněk nabízí změnu jídelníčku: Býkům prospějí dýně, Lvi by měli ubrat masa, aby se cítili lépe
Koblihy ve tvaru dýní: Roztomilé nadýchané pečivo se snadno dělá a svým tvarem pobaví děti i dospělé
Konečně si můžete pochutnat i na "nezdravých" jídlech bez výčitek!