uvařila 25. 9. 2012 20:14
Přidáme smetanu,vývar a vaříme 15minut.Dirovaným podběrákem maso vyberem a pomorným mixérem omáčku částečně rozmixujeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 9. 2012 20:14
Přidáme smetanu,vývar a vaříme 15minut.Dirovaným podběrákem maso vyberem a pomorným mixérem omáčku částečně rozmixujeme
býčí žláza, slanina, slanina gazdovská, cibule, smetana sladká, vývar, sůl, pepř
Dip muhammara: Kouřovou chuť dodají pečené papriky a pikantní chilli vločky. Báječně ladí s grilovaným masem nebo s pita chlebem
Už jste slyšeli o vařiči vajec? Zvládne připravit ztracená vejce, omeletu i rýži a ještě ohřeje párky
Trochu jiná šunka: Hovězí bresaola má temně rudou barvu a vynikající chuť. Nejlepší je s lístky rukoly a hoblinkami parmazánu