uvařila 9. 2. 2019 08:55
Tvrdá buchta, řídký krém.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 2. 2019 08:55
Tvrdá buchta, řídký krém.
mouka hladká, sůl, soda jedlá, med, cukr moučkový, vejce, skořice mletá, máslo, mléko, pudink vanilkový, vejce, cukr moučkový, máslo, tuk
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Pět tipů, jak správně skladovat vlašské ořechy: Nejlepší je nechat je ve skořápce, vyloupané zmrazit, překvapivě jdou i zavařit