uvařila 17. 6. 2009 14:30
Jdou také rohlíky, ale musela jsem přidat zhruba 50 g žitné chlebové mouky (aby se těsto nelepilo)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 6. 2009 14:30
Jdou také rohlíky, ale musela jsem přidat zhruba 50 g žitné chlebové mouky (aby se těsto nelepilo)
voda, olej, mouka celozrnna pšeničná, mouka celozrnná žitná, mouka hladká, koření chlebové, sůl, cukr, kvasnice
Encyklopedie salátů: Jak se liší ledový salát od římského a jak si nejlépe vychutnat čekanku
Zrcadlová poleva mirror glaze podle cukrářky Šárky Divácké udělá z každého dortu umělecké dílo
Historie másla: Ve starověku se jím natíraly bolavé klouby, později je jím platila daň a už ve 12. století vznikla máslová burza