uvařila 30. 11. 2010 00:38
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 11. 2010 00:38
vejce, cukr moučkový, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, olej rostlinný, kakao, sůl, máslo, mouka hladká, cukr, cukr vanilkový, mléko, žloutek, tuk 100%, cukr moučkový, kakao, vejce, mandle plátkové
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník