uvařila 6. 3. 2011 14:16
vlevo povařené houby, vpravo zásmažka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 3. 2011 14:16
vlevo povařené houby, vpravo zásmažka
houby sušené, cibulka, smetana zakysaná, sádlo, mouka hladká, sůl, prsa kuřecí, koření na kuřecí maso, těstoviny
5 skvělých možností, jak využít červenou řepu: Jemná polévka, zdravá pomazánka nebo šťavnaté karbanátky ozvláštní jídelníček
Skotská bramboračka Cullen skink je výjimečná díky jedné ingredienci. Specifickou chuť jí dodá uzená treska
Jak uvařit poctivý zeleninový vývar? Zeleninu předem osmažte na másle, s bylinkami to nepřehánějte a čirý bude vývar díky rajčeti