uvařila 5. 4. 2010 17:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 4. 2010 17:42
mouka polohrubá, kvasnice, sůl, vejce, mléko, cukr, olej, tvaroh kostka, žloutek, cukr, povidla švestková, skořice, rum, mléko, cukr moučkový, cukr vanilkový, ořechy mleté, perník strouhaný, rum, kůra citronová, mouka polohrubá, cukr, máslo, perník strouhaný
Jahody se šlehačkou: Královská delikatesa je už 150 let oficiálním dezertem Wimbledonu. A platí pro ni tahle přísná pravidla
Recepty z pohádek: Jak vařit bez soli lépe než král Já I. a jeho rádce Atakdále
Hitem sociálních sítí jsou tyhle smažené hermelínové kuličky v listovém těstě. Autor nafotil i postup krok za krokem