uvařila 5. 4. 2010 17:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 4. 2010 17:45
mouka polohrubá, kvasnice, sůl, vejce, mléko, cukr, olej, tvaroh kostka, žloutek, cukr, povidla švestková, skořice, rum, mléko, cukr moučkový, cukr vanilkový, ořechy mleté, perník strouhaný, rum, kůra citronová, mouka polohrubá, cukr, máslo, perník strouhaný
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Výborný šťavnatý oběd připravíte na pánvičce i v troubě. Chutná teplý i studený
Retro vaření s Kristinou: Víte, jaká byla dělnická kuchyně za první republiky? Frčel koňský guláš!
Nevíte, jak využít zelí? Zkuste holubky! Plněné zelné listy chutnají skoro celé Evropě