uvařila 16. 10. 2012 21:20
Játra od sebe oddělíme,očistíme,rozřízneme na větší plátky a na okrajích nařízneme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 10. 2012 21:20
Játra od sebe oddělíme,očistíme,rozřízneme na větší plátky a na okrajích nařízneme.
játra krůtí, špek, olej, omáčka sojová indonesia, omáčka sojová japanese style, sůl, pepř mletý, bylinky zelené
Jak poznat české vejce? Krabička může být matoucí, musíte se podívat na skořápku!
Falešný tatarák z brambor stojí pár korun, je ideální na topinku a jeho příprava je neskutečně rychlá
Česká zelňačka učarovala i Němcům: Kromě kysaného zelí její kouzlo spočívá v jedné dobře zvolené ingredienci