uvařila 16. 10. 2012 21:21
Na osmaženou slaninu dáme prudce osmahnout plátky jater,poté otočíme a přidáme obě sojové omáčky.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 10. 2012 21:21
Na osmaženou slaninu dáme prudce osmahnout plátky jater,poté otočíme a přidáme obě sojové omáčky.
játra krůtí, špek, olej, omáčka sojová indonesia, omáčka sojová japanese style, sůl, pepř mletý, bylinky zelené
Velký přehled výlovů rybníků 2023: Kam pro čerstvé ryby a kde na místě ochutnáte kapří hranolky či voňavou rybí polévku
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku