uvařila 14. 5. 2012 20:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 5. 2012 20:41
vejce, mouka polohrubá, oříšky, olej, prášek do pečiva, cukr moučkový, kakao, smetana ke šlehání, čokoláda hořká, pálenka, ztužovač želatinový, voda, smetana zakysaná, tvaroh, cukr, ztužovač želatinový, voda, kompot mandarinkový, smetana ke šlehání, ztužovač želatinový, voda, cukr
Balkánský ajvar byl původně náhražkou kaviáru. Víte, jak si tuhle paprikovou pomazánku připravit?
Dokonalé osvěžení: Jak na domácí zmrzlinový dort? Přípravu zvládnete do čtvrthodinky i bez speciální výbavy
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni