uvařila 29. 3. 2012 17:12
Moje kyselice s hlívou ústřičnou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 3. 2012 17:12
Moje kyselice s hlívou ústřičnou
zelí bílé, cibule, brambory, smetana kysaná, jablko, rajče, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, česnek, koření nové koření, jalovec, kmín drcený, bobkový list, hlíva ústřičná sušená, cukr, šťáva citronová, mouka hladká, tuk, sůl
Okénko do historie: Cibule se dříve používala jako všestranný lék, afrodisiakum i prevence cholery
Záhada slavné limonády: Proč se zázvorové pivo jmenuje pivo, když to vlastně není pivo?
Ideální předkrm nejen na Štědrý den? Skvělé chuťovky s ančovičkami, pečenou paprikou i červenou řepou přijdou vhod