uvařila 29. 3. 2012 17:12
Moje kyselice s hlívou ústřičnou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 3. 2012 17:12
Moje kyselice s hlívou ústřičnou
zelí bílé, cibule, brambory, smetana kysaná, jablko, rajče, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, česnek, koření nové koření, jalovec, kmín drcený, bobkový list, hlíva ústřičná sušená, cukr, šťáva citronová, mouka hladká, tuk, sůl
Jak připravit poctivý silný vývar? Pro intenzivnější chuť kosti nejdříve opečte, pro čirý vývar sbírejte pěnu
Jak na zákusek Paris Brest z Prostřeno: Originální recept a rady pro božský výsledek
Dokonalé naložení masa zajistí košer sůl. Kolik stojí a proč se vyplatí ji použít při grilování?