uvařila 7. 1. 2011 20:58
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 1. 2011 20:58
mouka polohrubá, cukr písek, vejce, prášek do pečiva, olej, voda, sůl, mléko, mouka špaldová hrubá, máslo, cukr moučkový, jahodová marmeláda, kompot jahodový, marcipánová falešná hmota, potravinářské barvivo, papír jedlý, lepidlo cukrářské
Jak zamrazit rajčata? Syrová jsou zamrazená hned, příprava vařených je delší, ale ta pak mají pestřejší využití
Hitem internetu je květákový steak s rajčaty a mozzarellou: Chutná skoro jako pizza, ale je mnohem zdravější
Ladislav Špaček o správné etiketě, nejen u stolu: Nesrkáme, nemluvíme s plnými ústy a u stolu nikdy nepoužíváme párátko, říká