uvařila 15. 2. 2014 15:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 2. 2014 15:23
maso vepřové mleté, maso hovězí mleté, cibule, majoránka, česnek, hořčice, smetana zakysaná, vejce, moučka škrobová, kukuřice, chilli paprika sušená, pažitka, libeček, vývar masový, olej, sůl, pepř, slanina, sýr mozzarella, paprika čerstvá červená, nať z jarních cibulek
Místo husy jenom játra. Umíte je správně připravit? A víte, čím se liší slavná foie gras?
Jak správně sbírat, sušit a skladovat vlašské ořechy: Osvědčené rady zkušených zahrádkářů nezklamou
Nejlepší koprová omáčka jako od babičky? Držte se těchto zásad a dopadne to na jedničku!