uvařila 15. 2. 2014 15:25
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 2. 2014 15:25
maso vepřové mleté, maso hovězí mleté, cibule, majoránka, česnek, hořčice, smetana zakysaná, vejce, moučka škrobová, kukuřice, chilli paprika sušená, pažitka, libeček, vývar masový, olej, sůl, pepř, slanina, sýr mozzarella, paprika čerstvá červená, nať z jarních cibulek
Perfektní buřtguláš nejen na chalupu: Buřty je dobré předem krátce orestovat a fígl je i ve správném množství cibule
Retro vaření s Kristinou: Víte, jaká byla dělnická kuchyně za první republiky? Frčel koňský guláš!
Naučte se vařit jako bohyně: Tady je 6 jednoduchých receptů, které vám pomohou začít