uvařila 9. 7. 2014 16:08
Borůvková verze
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 7. 2014 16:08
Borůvková verze
droždí čerstvé, cukr moučkový, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, kůra citronová, vejce, mléko, žloutek, máslo, sádlo, vejce, tvaroh kostka, vejce, cukr, cukr vanilkový, játra, marmeláda
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima