uvařila 5. 9. 2010 10:59
Okreje koláče můžeme dozdobit i špičkou nože
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 9. 2010 10:59
Okreje koláče můžeme dozdobit i špičkou nože
mouka polohrubá, máslo, cukr moučkový, prášek do pečiva, vejce, sůl, cukr vanilkový, mléko, marmeláda, tuk
5 zaručených vychytávek, jak připravit tenké a nadýchané palačinky jako z francouzské cukrárny. Pomůže i máslo nebo sodovka
Hit internetu: Nepečený jablečný čokoládový dort jen ze dvou ingrediencí je krásně vláčný a na přípravu snadný
Pečeme s Ivou: Chutná vám domácí pečivo? Upečte si ve formě nebo v domácí pekárně pružný světlý chléb plný semínek!