uvařila 5. 11. 2017 19:58
Maso na rozpálené pánvi necháme pěkně zatáhnout
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 11. 2017 19:58
Maso na rozpálené pánvi necháme pěkně zatáhnout
prsa kuřecí, paprika sušená sladká, rajče sušené, olej, koření kari, paprika sušená sladká, sůl, pepř, omáčka worcesterová, omáčka sojová, žloutek, česnek
Staročeské vdolky dostaly název podle pánve, v níž se dřív pekly. Víte, jak se správně dělají?
Bábovka ze zakysané smetany s vůní skořice: Krásně vláčný lahodný moučník připravíte bez odvažování
Upekli jsme rebarborový koláč podle 100 let starého receptu od „Sandtnerky“: Starý návod slavné kuchařky skvěle funguje dodnes