uvařila 24. 4. 2016 18:40
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 4. 2016 18:40
mouka polohrubá, cukr krupice, máslo, vejce, mléko, cukr vanilkový, prášek do pečiva, kůra citronová, sůl, rum, brusinky sušené, kůra pomerančová kandovaná, ořechy vlašské, kaštan jedlý, smetana zakysaná
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky