uvařil 25. 2. 2010 09:24
Kačenka tady je s kostí.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 25. 2. 2010 09:24
Kačenka tady je s kostí.
kachna, maso uzené, slanina uzená, žemle, mléko, vejce, petrželka, bok vepřový, sůl, kmín celý, pepř, květ muškátový, ořech muškátový, česnek, zelí červené, víno červené, cibule, sádlo, mouka hladká, ocet, cukr, koření nové koření, bobkový list, sůl, kmín celý
Holka u plotny radí: Pečené kuře na způsob kung pao je skvěle šťavnaté a chutná jako známá asijská specialita
Jak na luxusní šunkofleky: Šťavnatost zajistí dost vajec i správný druh masa, o křupavou kůrku se postará sýr
WHO zařadí sladidlo aspartam mezi nebezpečné látky. Je třeba pokračovat ve studiích, říká expertka Margit Slimáková