uvařil 1. 8. 2015 10:47
Hmotu ochuťte prolisovaným česnekem, nasekanou bazalkou a nakonec ji spojte jedním vejcem. Opět vše dobře promíchejte
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 1. 8. 2015 10:47
Hmotu ochuťte prolisovaným česnekem, nasekanou bazalkou a nakonec ji spojte jedním vejcem. Opět vše dobře promíchejte
těsto listové, sýr hermelín, kečup sladký, šunka, bazalka čerstvá, česnek, vejce, vejce, semínka sezamová
Roštěnky naší rodinky: Štavnaté a křehké plátky masa s pikantní omáčkou se předem nakládají do voňavých bylinek
Jak poznat zralý a nezkažený ananas? Kondici prozradí listy i vůně. Skladování doma pak pomůže trik s ananasovou šťávou
Jídelníček podle horoskopu: Na záněty trpící Ryby by měly jíst česnek. Štíři, pozor na sladké!