uvařila 11. 10. 2010 18:46
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 10. 2010 18:46
čirůvka fialová, pečárka hajní, houba bedla červenající, houby václavky, voda, sůl, pepř, koření nové koření, bobkový list, celer, petržel, ocet, voda, sůl, cukr, spolarin, bobkový list, koření hřebíček, koření nové koření, pepř, semínka hořčičná, koriandr, cibule, mrkev, celer, paprika
Sýrová roláda jako z Prostřena se stane perlou vašeho pohoštění. Má tisíce variací a příprava je jednoduchá
Pečeme s Ivou: Hruščák, koláč s hruškovými povidly a s tvarohovou náplní, pekly už kdysi dávno naše prababičky
Pravoslavný vánoční jídelníček: Čtyřicet dní půstu, a pak dvanáct chodů na stole