uvařila 4. 8. 2010 20:31
Pecena dyne, pecene brambory s mrkvi a petrzeli a kapusta
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 8. 2010 20:31
Pecena dyne, pecene brambory s mrkvi a petrzeli a kapusta
dýně máslová, olej, paprika čerstvá červená, paprika sušená uzená, sůl, brambory rané, petržel, mrkev, kmín mletý, chilli, sůl, kapusta, máslo, omáčka sojová tmavá, tymián citronový, máslo
Jak na pravého houbového kubu? Nejlepší je ze sušených modráků, které dodají černou barvu, a důležitá je správná velikost krup
Jak udržet banány čerstvé až 14 dní? Pomůže fígl s drobným předmětem, který běžně vyhazujeme
Nakupte dárky na Vánoce na největším předvánočním veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY