uvařila 26. 2. 2024 10:36
Ilustrační fotografie
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 2. 2024 10:36
Ilustrační fotografie
mouka hladká, cukr krupice, mléko, máslo, vejce, sůl, droždí, kůra citronová, tvaroh, cukr moučkový, cukr vanilkový, rozinky, kůra citronová, žloutek, mouka hladká, cukr krupice, máslo, rum, sůl, máslo, rum, povidla švestková, skořice mletá, koření hřebíček
Jáhly dříve sloužily jako surovina pro výrobu kořalky. Lepší jsou ale v kaši, polévce nebo v jahelníku!
Nastavovaná kaše: Klasické staročeské jídlo z brambor a krup voní majoránkou, skvěle se hodí i jako příloha k uzenému masu
K Velikonocům patří vaječná pomazánka: Zapomeňte na klasiku s majonézou, s tuňákem a čerstvými bylinkami chutná božsky