uvařil 4. 6. 2010 17:24
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 4. 6. 2010 17:24
čokoláda tmavá, máslo, káva instantní, mouka hladká, prášek do pečiva, soda jedlá, cukr, cukr krupice, kakao holandské, vejce, podmáslí, čokoláda, čokoláda tmavá, smetana ke šlehání, cukr krupice
Slovácká zasmaženica: Dříve nahrazovala drahé masové vývary, proto se jí říkávalo i falešná slepičí. Je levná, plná zeleniny a skvěle zasytí
Holka u plotny radí: Jak udělat skvělý meruňkový koláč i bez kynutí? Stačí znát dobrý recept!
Velikonoce podle horoskopu: Nejlepší mazanec upečou Raci, beránka Váhy a Blížence do kuchyně raději nepouštějte