uvařila 31. 10. 2013 13:37
Brambory a dýni nastrouháme,přidáme ostatní suroviny a vypracujeme těso
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 10. 2013 13:37
Brambory a dýni nastrouháme,přidáme ostatní suroviny a vypracujeme těso
dýně hokkaido, mouka polohrubá, krupice dětská, vejce, bylinky, petrželka, kerblík, sůl, voda
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek připomíná zásadní chyby, kterým se ale dá snadno předejít
Staročeská couračka: Ta nejjednodušší polévka z kysaného zelí se smetanou zasytí a zahřeje, kousek klobásky ji navoní
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky