uvařila 21. 12. 2013 07:06
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 12. 2013 07:06
marcipán, cukr moučkový, mouka bezlepková, kypřící prášek do pečiva, koření do perníku, xanthan, sůl, mandle sekané, marmeláda meruňková, oranžát, citronáta, zázvor kandovaný, třešne kandované, voda, mandle, poleva citronová
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Holka u plotny radí: Jak na nadýchané a vláčné lívance bez kynutí? Je to hračka!