uvařila 26. 2. 2012 18:53
po upečení nechat chvíli vychládnout a po obrácení pomalu sundat papír-jde to dobře...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 2. 2012 18:53
po upečení nechat chvíli vychládnout a po obrácení pomalu sundat papír-jde to dobře...
švestky, cukr krystal, cukr vanilkový, máslo, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, voda, prášek do pečiva, mléko, pudink vanilkový, máslo, cukr vanilkový, rum, cukr krupice
Jak na slané cukroví? Lahodné chlapské sůloví je tak snadné, že ho zvládnou upéct i muži
Jídelní rozmary slavných: Leonardo DiCaprio bojuje proti konzumaci masa a zbožňuje tyhle kukuřičné placky plněné fazolovou směsí
Vykostění kuřete do jedné minuty se stalo hitem internetu: Stačí použít igelitový pytlík a máte po starostech