uvařil 1. 5. 2011 22:45
sýr, špenát, medvědí česnek a řapíkatý celer
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 1. 5. 2011 22:45
sýr, špenát, medvědí česnek a řapíkatý celer
těstoviny makaróny, vejce, strouhaný uzený sýr, špenát, list medvědího česneku, celer řapíkatý, sůl, pepř bílý mletý, olej
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek připomíná zásadní chyby, kterým se ale dá snadno předejít
Staročeská couračka: Ta nejjednodušší polévka z kysaného zelí se smetanou zasytí a zahřeje, kousek klobásky ji navoní
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky