uvařila 8. 6. 2009 09:40
na hodně vychladlý krém ještě čokoládu a takto to vypadá druhý den na řezu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 6. 2009 09:40
na hodně vychladlý krém ještě čokoládu a takto to vypadá druhý den na řezu
žloutek, máslo, cukr moučkový, ořechy vlašské, kakao, mouka hrubá, kypřící prášek, bílek, marmeláda rybízová, šlehačka, cukr moučkový, kakao, máslo, cukr moučkový, ořechy vlašské, rum, čokoláda na vaření, tuk 100%
Do netradičního chlebu ve vajíčku patří i párek: Jednoduché jídlo voní po tvarůžcích a předčí i originál
Peče celá země: Jak na nejslavnější dort maďarských kaváren Dobos? S našimi radami jej zvládnete jako mistři cukráři
Vše za začalo mandlí v cukru. Belgická pralinka se zrodila z hořkého léku obaleného čokoládou