uvařila 17. 3. 2010 20:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 3. 2010 20:02
mouka polohrubá, cukr krupice, máslo, cukr vanilkový, prášek do pečiva, žloutek, jablko, šťáva jablečná, skořice, cukr, pudink vanilkový, pudink vanilkový, cukr, likér vaječný, mléko
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí